Menu

Strongbase onderstel

News _strongbase

De Strongbase is, zoals de naam al aangeeft, een stabiel en zeer sterk onderstel - maar wel met een luchtig design. Dit onderstel is uitermate geschikt voor de grotere zitsystemen zoals de x:panda maat 4 en de Panda Colour maat 5. Beide zitsystemen kunnen zowel direct op het onderstel worden gemonteerd of in de R82-ontvangstadapter worden geschoven.  

De Strongbase is ontworpen met veiligheid en functionaliteit in gedachten. Dit maakt het onderstel uitermate geschikt voor oudere kinderen en tieners met een spasme.

De Strongbase is verkrijgbaar in één maat en in twee uitvoeringen; met éénmalige hoogte instelling of Spindel-verstelling. Met de Spindel-uitvoering kunt u snel en eenvoudig de hoogte verstellen. Mocht dat niet nodig zijn dan is de Strongbase met de éénmalige hoogte instelling een prima prijsbewuste keuze.

De Strongbase wordt standaard uitgevoerd met remmen en rijrichtinghouders op alle vier wielen welke optimale manoeuvreerbaarheid bieden voor gebruiker en verzorger. Bovendien is de Strongbase compact en neemt daardoor weinig plaats in beslag ook als de ruimte beperkt is.  

Voor meer informatie klik hier.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid