Menu

Een tiener met een rollator is hip!

News _crocodile

Je ziet het vaker. Een kind heeft van jongs af aan met een Crocodile zijn wereld verkend. Maar kinderen worden groter. Moet je dan echt lopen met een rollator zoals opa of oma die ook gebruikt? Een tiener wil juist een eigentijdse en hippe rollator. Dat kan nu: met de volledig nieuw ontworpen Crocodile 3!    

Wat valt op aan het design van de Crocodile 3? Dankzij het ingenieuze design en slimme materiaalgebruik is deze fraaie dorsale loophulp licht in gewicht. Toch is de maximale belastbaarheid vergroot tot maar liefst 80 kilogram!      

Bovendien vallen unieke eigenschappen op, zoals de nieuwe vergrendeling. Hierdoor wordt het opvouwen eenvoudig en wordt de veiligheid vergroot. De nieuwe vertanding van de hoekverstelling van de handgrepen garandeert dat deze blijven zitten op de ingestelde positie. Daardoor bieden ze maximale ondersteuning en stabiliteit.      

De Crocodile 3 heeft een frame dat zich achter de tiener bevindt, waardoor de bewegingsvrijheid wordt vergroot en een rechtopstaande houding wordt bevorderd. Een keuze uit diverse accessoires maken het geheel compleet.      

Met de Crocodile 3 ben je echt hip!  

Klik op bovenstaand logo om de Crocodile 3 van alle kanten te bekijken.      

Wilt u meer weten over de Crocodile 3? Erik, Erik en Astrid (klik hier voor e-mail) helpen u graag verder.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid