Menu

Met de Caribou op eigen benen staan!

News _caribou   News _caribou2 

De Caribou is een nieuwe elegante sta-tafel als uitbreiding op de reeds bestaande lijn sta-tafels van R82. Door de anatomische vormgeving wordt alleen daar waar nodig steun geboden en maximaal mogelijke bewegingsvrijheid gecreëerd.  

De Caribou is een dorsale sta-tafel die eveneens ventraal gebruikt kan worden met een kantelbereik van volledig verticaal tot horizontaal.    

Kinderen die voldoende hebben aan minimale ondersteuning kunnen de Caribou gebruiken als buik sta-tafel en hebben dankzij de vormgeving de armen vrij om te bewegen. Mocht een slechtere hoofd- en rompbalans meer ondersteuning vragen, dan is de Caribou te gebruiken als rug sta-tafel uitgerust met een goed ondersteunende hoofdsteun en rompsteunen.  

Het zachte en soepele PU materiaal biedt optimaal comfort gedurende het staan. Door middel van wiggen in de sleuf van de basisplaat te steken, wordt de steun en het comfort nog meer vergroot. Het PU materiaal is gemakkelijk te reinigen. Een keuze uit diverse accessoires maken het geheel compleet.  

Met de Caribou kun je echt op eigen benen staan!  

Wilt u meer weten over de Caribou? Erik, Erik en Astrid (klik hier voor e-mail) helpen u graag verder.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid