Menu

Stingray Swing-out

News _SSO

De Stingray Swing-out, geeft het kind ruimte en toch de beste ondersteuning en comfort tijdens de autorit.

Naast de Panda Easyfit hebben we een vernieuwde versie als autostoel: de Stingray Swing-out. Deze autostoel biedt nog meer mogelijkheden om uw kind actief, comfortabel en veilig in de auto te kunnen vervoeren. De gewenste ondersteuning kan met behulp van accessoires als zijsteunen, bekkensteunen en kniesteunen afgesteld worden op de wensen van het kind. Ongebruikelijke maatvoeringen of een spreidstand van de benen, zijn realiseerbaar.

Als de auto is uitgerust met isofix-bevestigingspunten op de achterbank, is het mogelijk om gebruik te maken van het Easyfitbevestigingssysteem aan het Swing-out frame. Met dit systeem is het erg eenvoudig om de Stingray Swing-out te monteren of te verwijderen van de buitenste twee zitplaatsen achterin de auto.

Bekijk hier de flyer en de prijslijst van de Stingray Swing-out voor meer details.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid