Menu

R82 gastdocent bij opleiding Bewegingstechnologie

Bewegingstechnologie Logo

Voor het derde jaar op rij geeft R82 Nederland belangeloos een gastcollege en workshop aan 2e jaars studenten Bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool.
In het gastcollege werd het belang van bewegingstechnologen in de revalidatie verduidelijkt. Aan de hand van een filmpje van het dagelijks leven van Jip werden de aandachtsgebieden bij een kind met een beperking aangekaart.

Na het gastcollege was er de mogelijkheid om in groepen te sleutelen aan meegebrachte R82 voorzieningen. Waar vooral de x:panda de meeste aandacht kreeg. De principes van ‘goed gesteund zitten’ en de door R82 toegepaste constructies om dit te bereiken, hebben de studenten zelf kunnen (her)ontdekken. We ontvingen veel positieve geluiden, wat het weer een gezellige en leerzame ochtend maakte.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid