Menu

Multi Frame:x - Een nieuw rolstoel onderstel

NEWS_multi -frame _x _2

Het Multi Frame:x is toegevoegd aan de familie van onderstellen van R82. Ontworpen om buitengewone stabiliteit en veiligheid te bieden in combinatie met grote zitunits zoals de Panda colour maat 5 en de x:panda maat 4.

NEWS_multi -frame _x _3

Laag zwaartepunt, ook bij kanteling
Het Multi Frame:x heeft een kanteling met een naar voren gelegen draaipunt, waarbij de zitunit tussen de aandrijfwielen zakt. Vanaf de duwbeugel zijn de kanteling en de hoek van de duwbeugel te bedienen. Voor de zorgverlener blijven de werkomstandigheden prettig, ongeacht de stand van het Multi Frame:x.

NEWS_multi -frame _x _4

Lage zithoogte
Door de zithoogte van de gebruiker laag te houden is het Multi Frame:x uiterst stabiel. Activiteiten als een staande transfer of onder een tafel rijden worden vergemakkelijkt, waarmee deelnemen aan de dagelijkse activiteiten wordt vereenvoudigd voor de cliënt.

Lees meer over het Multi Frame:x of neem contact op met uw R82 dealer voor eventuele vragen of aanvragen voor een passing.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid