Menu

Wombat Living

Wombat -Living _blue _pedestals

De Wombat Living is een coole actieve binnenstoel voor zowel jonge kinderen als tieners. De ingebouwde meegroeifunctie zorgt ervoor dat de stoel een geruime tijd meekan. Dankzij het frisse ontwerp met de stoere kleuren is deze stoel geschikt voor gebruik in elke binnenruimte.

Alle bekende mogelijkheden van de huidige Wombat zijn nog steeds van toepassing, maar aangevuld met nieuwe en nog betere toepassingen en functies. Zo is er een nieuwe omvattende heupsteun met zijkanten die zorgt voor een betere positionering van het kind. En door de nieuwe heupsteun te combineren met de vernieuwde bekkensteunen wordt het dijbeen en het bekken compleet ondersteunt.

Meer informatie over de Wombat Living? Download de brochure of ga naar de productpagina.

 

 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid